test

Autobedrijf Gert Weesies is een bedrijf met de stelregel
"goed is goed, de rest is onzin"

Een Universeel autobedrijf, waar u als klant met elk merk auto terecht kunt en op een professionele manier geholpen wordt. Vakmanschap en jarenlange ervaring staan borg voor betrouwbare aan- en verkoopadviezen, alsook vakbekwame reparaties en onderhoudsbeurten.

 

Onze werkplaats

Onze werkplaats is voorzien van moderne apparatuur. In ons magazijn hebben wij veel onderdelen voor de reparatie of het onderhoud van uw auto op voorraad. Een afspraak voor een grote- of kleine beurt plannen wij samen met u, op een voor u passende datum. 
De werkplaats is functioneel van opzet. De goed opgeleide monteurs zijn stuk voor stuk professionals met hart voor de zaak, uw auto is bij hen in goede handen. Er zijn 6 hefbruggen waaronder een speciale voor grote en zware voertuigen, zoals bussen en campers. De monteurs beschikken elk over uitgebreide testapparatuur waardoor zij in staat zijn zelfstandig, snel en efficiënt te werken.

 

Citroën Expertise

Door de jaren lange ervaring met Citroën zijn wij hierin gespecialiseerd, voor zowel "jong" als "oud". Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord.